Jobb hos oss

Siden slutten av 70-tallet har \VARE etablert seg som et velrennomert revisjonsselskap i hjertet av Valdres. Vi er i dag 14 dyktige kolleger som trives sammen og gleder seg til å gå på jobb, men vi har plass til enda flere!

Er du på utkikk etter drømmejobben, har du nå muligheten her hos oss i \VARE!

Ved å tilpasse arbeidsoppgavene til det du ønsker å jobbe med, vil du sannsynligvis både trives og levere bedre. Vi har fokus på kursing og personlig utvikling, har en klar plan på hvordan du skal integreres i miljøet og du vil få din egen kundeportefølje.

Det er viktig å glede seg til å gå på jobb!

Arbeidsmiljø

I \VARE er det flat struktur, åpne dører, god takhøyde og rom for en spøk. Terskelen er lav for å gå innom nabokontoret for å diskutere. Vi har felles lunsj med en humoristisk tone. Faglig og personlig utvikling er viktig hos oss og vi arrangerer årlige internkurs. Da reiser vi gjerne bort for å oppdatere oss på nyheter i bransjen, lærer nye ting og frisker opp gammel kunnskap. Ute på kurs lærer vi hverandre bedre å kjenne gjennom felles matlaging og aktiviteter.

Valdres

Alle vet hvor fint det er i Valdres, men vet du hvor godt det er å bo og leve her?

Når du ser for deg Valdres er det kanskje med et bonderomantisk slør, med minner om en ferie i fjellheimen eller opphold på hytta. Men for oss som bor her er livet i Valdres først og fremst en god og trygg hverdag og meningsfull fritid.

Valdres er en felles bo- og arbeidsregion. Vi pendler mye kommunene i mellom. Jobber gjerne i en, bor i en annen og oppsøker fritidstilbud og arrangementer på tvers av kommunegrensene. Les mer på velgvaldres.no

Utvikling

Hos oss har du stor frihet og kan i stor grad påvirke din egen utvikling. Vi liker at du tar initiativ og utfordrer oss i måten vi jobber på.

Kundene

Vi har et bredt spekter av kunder, der majoriteten er lokalisert i og rundt Valdres og det sentrale Østlandet. Kundene våre er alt fra små stiftelser til store konsern. Vi reviderer selskaper innen mange bransjer som representerer det generelle næringslivet i Valdres.

crossmenu